I begin with - Al fateha

Friday, August 1, 2008

AIF ! ... Ahmad Rasullulah, Muhammad Rasullulah

I guess this post is too late cos the men might already have made their way to prayers....

but just for my own reminder sake ..... ( wanted to type it out in my own words, but since Ukhti27 wrote it so nicely, I have taken this from her blog.. again..hee3 .... jazakallah khairan khatiran hor my dear Ukhti27 )

hubby also got this in an sms this morning :

"Asy-Syeikh `Ali al-Ajhuri رحمه الله تعالى menyebutkan dalam kitab nya "Khulasat al-Athar", bahawa barangsiapa membaca sebanyak 35 kali pada akhir Jumaat di bulan Rejab (01/08/08), sedang khatib berada diatas mimbar, nescaya rezeki nya tidak akan putus sepanjang tahun*. *Asy-Syeikh `Abd al-Hamid Quds رحمه الله تعالى "Kanz al-Najah wa al-Surur", m.s 52.
Bacaan nya adalah :

أحمد رسول الله محمد رسول الله

Sebaik -baik waktu membaca nya adalah apabila khatib sedang duduk antara dua khutbah kerna banyak riwayat yang mengatakan pada saat inilah doa dimustajabkan pada hari Jumaat. Amalan ini diamalkan oleh banyak para Ulama` dan Salihin di merata dunia dan insya`ALLAH mujarrab."

Right now, I cant wait for Shaykh Hisyam Kabbani to come... really want to hear his pearls of wisdom. waiting for simplyIslam.com to release the schedule. ( Ya'Allah, please give me the ease to attend his talks. )

Innallàha wa malâikatahû yusallûna 'alan-nabiyy, yâ ayyuhalladhîna âmanû sallû alayhi wa sallimû taslîmâ. (Allah and His angels send blessings on the Prophet: O ye that believe! Send ye blessings on him, and salute him with all respect.) 33:56

4 comments:

sriberry said...

Salam Jumaat Ummi n lil Habib!oh yes..just read it at Ukhti 27's too:)) n smsed hub abt it in case he forgot:)sekejap Rejab dah berakhir..Syabaan menjelang..ramadhan lepas tu..nice..:)

hugsntakecare :)

Ummi's BLOG said...

Salaams Kak..

I pun msn my hubby..and he said he know already cos tis morning his kawan sms him..hehe..see we are good wives hor.. keke...

Tu lah, sya'aban then ramadhan then syawal.. time really flies this days.. im worried abt ramadhan though..wonder how im going to fast...being pregnant, macam susah cos of asyik lapar ajer....but when think of all the qadhak i have to do... haiz....

adikbongsu said...

Salam ummi,

Insya'Allah dpt puasa sebulan ... sesungguhnya bulan ramadhan ada keistimewaannya tersendiri :)

jazakillahu khairan for this post, kita wanita pon benefit jugak kalo kita dpt lakukannya atau like both you and sri, inform the hubbies :)

Ummi's BLOG said...

Salaams Kak Banun.. entahlah, I feel v diff to puasa during Rejab cos when I fast, i get terrible migraines... mostly all have to buka after 2pm...

ok will doa banyak banyak to be able to fast during Ramadhan...Insya'allah will be 6mths preggy by then.